Rapunzel, Strana 9
Táto 100%-ná lieskovooriešková pasta sa vyrába z orieškov, ktoré sú šetrne upražené vzduchom za využitia energie z obnoviteľných zdrojov a potom najemno namleté. Prirodzene...
Tzv. tahini je čistá nesolená pasta z mletých sezamových semienok. Je obľúbené v makrobiotickej kuchyni, používa sa vo vegánskej nátierke hummus a hodí sa do väčšiny nátierok na...
Tzv. tahini je čistá nesolená pasta z mletých sezamových semienok. Je obľúbené v makrobiotickej kuchyni, používa sa vo vegánskej nátierke hummus a hodí sa do väčšiny nátierok na...
Tzv. tahini je čistá nesolená pasta z mletých sezamových semienok. Je obľúbené v makrobiotickej kuchyni, používa sa vo vegánskej nátierke hummus a hodí sa do väčšiny nátierok na...
Čokoládový pudingový prášok s vysokým obsahom kakaa, ktorý neobsahuje farbivá a arómy. Skvelý bio puding pripravíme z bio kravského, kozieho, sójového či ryžového mlieka.
Pudingový prášok s nezameniteľnou vôňou bôbov tonka je jemný a krémový. Môžeme si ho pripraviť z bio kravského, kozieho, sójového či ryžového mlieka. Čo sú bôby tonka niekedy...
Vanilkový pudingový prášok, ktorý neobsahuje farbivá ani arómy, ale na navoňanie iba pravú Bourbon vanilku. Skvelý bio puding pripravíme z bio kravského, kozieho, sójového či...
Čokoláda pre tých, ktorí sa vyhýbajú mlieku, ale nemajú radi klasickú horkú čokoládu. Nirwana je tenká šupka horkej čokolády, naplnená luxusným nugátovým krémom bez palmového...
Jemná "mliečna" čokoláda, ktorá namiesto mlieka obsahuje kokosové mlieko a je teda vhodná aj pre vegánov. Je vyrábaná vo Švajčiarsku tradičnou metódou dlhého konšovania, vďaka...
Jemná mliečna čokoláda s celými orieškami z Projektu Turecko je vyrábaná vo Švajčiarsku tradičnou metódou dlhého konšovania, vďaka ktorému plne vynikne sprvu skrytá bohatá chuť...
Poctivá mliečna čokoláda s vysokým obsahom mlieka, plnená karamelovou náplňou. Čokoláda je sladená prírodným trstinovým cukrom, navoňaná Bourbon vanilkou a neobsahuje palmový...
Jemná mliečna čokoláda plnená krémom z mlieka a kokosu. Je vyrábaná vo Švajčiarsku tradičnou metódou dlhého konšovania, vďaka ktorému plne vynikne sprvu skrytá bohatá chuť kakaa...
Stránka 9 z 13 - 152 položiek celkom