Rapunzel, Strana 8
Tento jemný arašidový krém má veľmi príjemnú maslovo karamelovú chuť a vôňu a je vynikajúci na pečivo, do dezertov, na zlepovanie koláčov a piškót, na pečenie i priame...
Veľmi jemná nátierka s 33% lieskových orieškov, voňavým kakaom a pravou Bourbon vanilkou. Namiesto mlieka obsahuje lupinovú múčku, a je preto vhodná aj pre vegánov. Fair trade...
Táto príjemná ľahko sladená nátierka s veľmi vysokým podielom mandlí sa dá ľahko natierať na pečivo (možno kombinovať aj s medom, javorovým sirupom, hrozienkami...). Môžeme ju...
Táto príjemná ľahko sladená nátierka s veľmi vysokým podielom mandlí sa dá ľahko natierať na pečivo (možno kombinovať aj s medom, javorovým sirupom, hrozienkami...), používame...
Exotický kokos v spojení s praženými lieskovými orieškami a jemnou sladkosťou zrelých datlí je dokonalým potešením na plátku chleba, v smoothie alebo ovsenej kaši. Orieškovo...
Exotický kokos v spojení s voňavými mandľami a ľahkou sladkosťou zrelých datlí je dokonalou kombináciou. Spoločnosť RAPUNZEL vyrába orechové nátierky už viac ako 40 rokov a...
Malá vanička výnimočnej varianty obľúbenej nátierky SAMBA bez mlieka s vyšším obsahom kakaa. Obsahuje 45% šetrne pražených mletých lieskových orieškov a 15% kakaa. Sladená je...
Výnimočný variant obľúbenej nátierky SAMBA bez mlieka s vyšším obsahom kakaa. Obsahuje 45% šetrne pražených mletých lieskových orieškov a 15% kakaa. Sladená je sušenou...
Obľúbená Samba na cesty. Jedinečná plná chuť Samby je daná hlavne veľmi vysokým obsahom lieskových orieškov (45%) doplnených sušenou trstinovou šťavou rapadura, voňavým kakaom,...
Jedinečná plná chuť Samby je daná hlavne veľmi vysokým obsahom lieskových orieškov (45%) doplnených sušenou trstinovou šťavou rapadura, voňavým kakaom, plnotučným mliekom a...
Táto 100%-ná mandľová pasta sa vyrába z nepražených európskych mandlí zbavených šupky. Má výraznejšiu marcipánovú chuť a vôňu a hodí sa najmä na prípravu dezertov, je vynikajúci...
Táto 100%-ná mandľová pasta sa vyrába z mandlí so šupkou, ktoré sú šetrne upražené pri 140 - 150 ° C a namleté najemno. Výsledná pasta sa stáča do pohárov pod vákuom. Prirodzene...
Stránka 8 z 13 - 152 položiek celkom