Rapunzel, Strana 6

Prirodzená sladkosť tejto kukurice je daná použitou odrodou kukurice cukrovej. Zozbieraná kukurica sa rýchlo dovezie do spracovacieho závodu, kde je vylúpaná, očistená, zaliata...

Biela fazuľa cannellini v slanom náleve sa hodí na rýchlu a jednoduchú prípravu pokrmov. Sú výborné do polievok, zeleninových a mäsových zmesí a šalátov. Idú dobre rozmixovať a...

Čierna fazuľa v slanom náleve sa hodí k rýchlej a jednoduchej príprave pokrmov. Sú výborné do polievok, zeleninových a mäsových zmesí a šalátov. Dajú sa dobre rozmixovať a hodí...

Sója edamamé sa žne vo chvíli, keď sú struky ešte mladé, zelené, sladkasté a chrumkavé. Obsahuje množstvo bielkovín a vlákniny a tradične sa používa do šalátov a stir-fry...

Zmes strukovín v slanom náleve sa hodí na rýchlu a jednoduchú prípravu pokrmov. Sú výborné do polievok, zeleninových a mäsových zmesí, mexických pokrmov a šalátov.

Zelená šošovica v slanom náleve je ideálna pre chvíle, kedy potrebujeme mať rýchlo uvarené. Hodí sa napríklad na prípravu polievok (šošovicové, zeleninové...), hutných šalátov,...

Zmes piatich aromatických druhov fazule, papriky a kukurice v jemnej paradajkovej omáčke. Skvelá prísada do Chilli con carne, ako náplň do wrapov či tacos, alebo k dusenému mäsu...

Sterilizované červené fazule druhu červená ľadvinka v slanom náleve sa hodí na rýchlu a jednoduchú prípravu pokrmov. Fazuľa červená ľadvinka sa vyznačuje tým, že je po uvarení...

Biele fazule v paradajkovej omáčke sú ideálne vo chvíli, keď nemáme čas či chuť na dlhé varenie. Podávame ich ako prílohu, do pokrmov tex-mex kuchyne alebo len tak s pečivom.

Sterilizovaná obria fazuľa druhu fazuľa šarlátová, tiež nazývaná ohnivá fazuľa, sa hodí k rýchlej a jednoduchej príprave zdravých pokrmov. Vďaka svojej temne červenej farbe s...

Sterilzovaný cícer v slanom náleve sa hodí na rýchlu a jednoduchú prípravu pokrmov. Je výborná do polievok, zeleninových zmesí, karí, šalátov a nátierok, z ktorých najznámejšia...

Ľanová múka sa získava jemným namletím semienok čiastočne zbavených oleja. Tým sa predĺži jej trvanlivosť (olej je tá zložka ľanových semienok, ktorá po namletí spôsobuje ich...
Stránka 6 z 13 - 146 položiek celkom