Ovocňák, Strana 3

Tento mušt je vyrobený z starostlivo vybraných jabĺk a bieleho hrozna z českých a slovenských sadov. Vďaka lisovaniu za studena si mušt zachováva množstvo prospešných látok a...

Tento mušt je vyrobený z starostlivo vybraných jabĺk a čučoriedok z českých a slovenských sadov. Vďaka lisovaniu za studena si mušt zachováva množstvo prospešných látok a...

Tento mušt je vyrobený z starostlivo vybraných jabĺk a marhúľ z českých a slovenských sadov. Vďaka lisovaniu za studena si mušt zachováva množstvo prospešných látok a prirodzenú...

Poctivý slivkový lekvár varený klasickým spôsobom v medenom kotli zhruba 48 h. Slivky pochádzajú zo slovenských sadov a žnú sa v plnej zrelosti. Vďaka tomu sa lekvár nemusí...

Tieto ovocné jablčno-višňové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...

Tieto ovocné jablčno-hruškové plátky obsahujú iba 100 % českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...

Tieto ovocné jablčno-slivkové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...

Tieto ovocné jablčno-malinové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...

Tieto ovocné jablčno-marhuľové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...

Tieto ovocné čierno-ribezľové plátky obsahujú iba 100 % českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usušia pri nízkej teplote, aby...

Tieto ovocné jablčno-jahodové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...

Tieto jablčné plátky obsahujú iba 100 % slovenských jabĺk bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby nedochádzalo k...
Stránka 3 z 4 - 47 položiek celkom