COCOA
Prečo práve raw čokoládu a iné raw výrobky?Priaznivé účinky čokolády pre ľudský organizmus boli potvrdené už dávno. Avšak veľmi dôležitý je výber čokolády. Najdôležitejším ukazovateľom pri výbere čokolády je zloženie a výroba. Podrobné zloženie raw čokolád, ktoré ponúkame veľmi radi popisujeme a sme naň právom hrdý. Posúďte sami. |
Najdôležitejší prvkom, ktorý je prítomný v surovej čokoláde je horčík. Koncentrácia tohto prvku v našej čokoláde je vyššia ako jeho koncentrácia v akomkoľvek inom čokoládovom produkte. V súčasnej dobe, je horčík jedným z prvkov, ktorého máme vo svojom tele nedostatok. Horčík je prospešný pre zvládanie stresu, o dôvod viac prečo siahnuť po raw čokoláde. |
Ďalšie priaznivé účinky surovej čokolády sú antioxidačné vlastnosti. Antioxidačné látky, spomaľujú proces starnutia a posilňujú imunitný systém organizmu. Celkom ORAC (. Ang Oxygen Radical Absorbancia Capacity - schopnosť absorbovať kyslíkové radikály) u surovej čokolády sa pohybuje od 28.000 jednotiek, čo je jedna z najvyšších hodnôt na svete. Raw čokoláda je tiež bohatá na fosfor, známy prvok krásy. Pripisovaný mu je priaznivý vplyv na kožu, vlasy a nechty. |
Chemické zlúčeniny obsiahnuté v surovej čokoláde sú oveľa vyššej koncentrácii ako v konvenčnej čokoláde. Významne vplývajú na tvorbu serotonínu v mozgu, zodpovedného za pocit šťastia.
Ďalšia zlúčenina prítomná v raw čokoláde sú flavanoly, bránia rozvoju kardiovaskulárnych chorôb. Taktiež prieskum u diabetikov po mesiaci vykázal zlepšenie kardiovaskulárnych funkcií po konzumácii surovej čokolády.
Tak načo ešte čakať, okrem neopísateľného chuťového zážitku nám raw čokoláda pomôže ku kráse, zdraviu a šťastiu.
Zloženie:
- Surové, organické Criollo kakaové bôby z Peru. Táto odroda je považovaná za najušľachtilejšiu a najťažšiu na pestovanie. Je získaná priamo od juhoamerických výrobcov, čo zaručuje jej čerstvosť a pravosť. Okrem toho kvalita je potvrdená množstvom certifikátov kvality, podľa prísnych noriem ustanovení Európskej únie.
- Použitý kokosový cukor, je odparený nektár z kvetov organickej kokosovej palmy. Tento cukor, na rozdiel od priemyselnej cukrovej trstiny, má významné množstvo horčíka, draslíka a železa. Jeho najväčšou výhodou je však veľmi nízky glykemický index – 35, použitím tohto typu sladidiel je surová čokoláda vhodná aj pre diabetikov.
- Organické surové kakaové maslo vyrobené za studena s Criollo kakaových bôbov.
- Organické Goji bobule. Táto zložka pochádza z Číny a je pestovaná v provincii Ningxia. Goji svojou konzistenciou a chuťou v kombinácii s krehkou čokoládou vytvárajú príjemnú sladkosť.
- Bio vanilka
- Organic himalájska soľ
Krémová vegánska čokoláda s konzistenciou mliečnej čokolády s jahodami. Milovníci smotanovej mliečnej čokolády bez mlieka a ovocia si prídu na svoje. 100% vegan, bezlepku, bez...
Len eko ingrediencie, nízky obsah sacharidov, obsahuje zdravé omega-6 tuky, 100% vegánsky produkt, bez laktózy, bez lepkový, nízky glykemický index, bez pridaného cukru, bez...
Mandle v tmavej čokoláde 100% sú vhodné ako zdravý snack aj pre ľudí, ktorý dbajú na svojú líniu ale samozrejme nie len pre nich. Len eko ingrediencie, nízky obsah sacharidov....
Naša verzia týchto milovaných sladkostí predstavuje úplne novú úroveň kvality. Kalifornská slivka, ktorá je srdcom tohto unikátneho produktu, pochádza od dôveryhodných...
99% tmavá čokoláda vyrobená zo surových kakaových bôbov, v ktorej je výrazne cítiť chuť kakaových bôbov. Napriek obsahu kakaa 99% je prekvapivo jemná, no nie je zbavená svojho...
Kandizovaný zázvor 65%*( zázvor* 55%, trstinový cukor* 45%), čokoláda 35% (surová kakaové drť* , cukor z kokosových kvetov*), kakaové maslo* obsah kakaovej hmoty minimálne 65% *BIO
biela čokoláda* 65%(cukor z kokosových kvetov*, kakaové maslo*, mandle*, kokosové mlieko v prášku 19% *,bourbon vanilka*, obsah kakaovej hmoty minimálne 36%, Mandle 35% *BIO
Biela čokoláda* 65%(cukor z kokosových kvetov*, kakaové maslo*, mandle, kokosové mlieko v prášku*,cejlónska škorica* 4%, obsah kakaovej hmoty minimálne 36%, Mandle 35% *BIO
Biela čokoláda* 65%(cukor z kokosových kvetov*, kakaové maslo*, mandle*, kokosové mlieko v prášku*,vanilka bourbon*, himalájska soľ
Zloženie: cukor z kokosových kvetov*, kakaové maslo*, mandle*, mrazom sušené maliny* 9%, sušené kokosové mlieko* – obsah kakaovej hmoty minimálne 36%
Zloženie: cukor z kokosových kvetov *, kakaové maslo*, mandle , kokosové mlieko v prášku*, jahody sušené mrazom 8%*, obsah kakaovej hmoty 36%
Zloženie: cukor kokosových kvetov *, kakaové maslo*, kakaové bôby*, kokosové mlieko v prášku 16%*, bourbon vanilka*, obsah kakaovej hmoty 45%
Stránka 1 z 3 - 33 položiek celkom