Bionebio, Strana 7
Spoločnosť bionebio s.r.o. je česká spoločnosť, ktorá sa zaoberá dovozom a výrobou biopotravín a potravín zdravej výživy. Drvivá väčšina sortimentu je v biokvalite.

Starofrancúzska horčica je vyrábaná remeselne podľa originálnej trapistickej receptúry mníchov z kláštora Nový Dvůr. Tradične, každý kláštor rádu sa musí uživiť prácou svojich...

Základná horčica z Nového Dvora je ideálna na zoznámenie sa s týmito špičkovými kláštornými výrobkami. Nie je v bio kvalite, a je preto cenovo dostupnejšie. Rovnako ako ostatné...

Táto horčica má jemnú sladkastú chuť a nepáli. Hodí sa do zemiakového šalátu, šalátových zálievok a výborne dopĺňa chuť mäsa, údenín či syra. Možno ju použiť aj na prípravu...

Táto jedinečná soľ sa získava pomalým pražením himalájskej kamennej soli s dreveným uhlím. Vďaka stopovým zlúčeninám (najmä síry a železa) má špecifickú farbu, chuť a silnú vôňu...

Prírodne jódovaná morská soľ je skutočne ojedinelý výrobok. K bežnej jódovanej kuchynskej soli je pridávaný jodičnan draselný. Nerafinovaná morská soľ nie je obvykle jódovaná a...

Táto soľ vznikala v oblasti dnešných Himalájí v období starohôr pomalým odparovaním plytkého mora. Následným pohybom zemských vrstiev sa soľné ložiská dostali hlboko pod povrch....

Bio paradajky vypestované pod tureckým slnkom boli nakrájané, presolené morskou soľou a usušené na slnku. Sušené paradajky dodajú pokrmom stredomorskú chuť a používame ich do...

Ručne zbierané zelené olivy niekoľko mesiacov fermentujú. Po ukončení fermentačného procesu sa odstráni kôstka, olivy sa naplnia mandľou a naložia do slaného nálevu zloženého...

Ručne zbierané zelené olivy niekoľko mesiacov fermentujú. Po ukončení fermentačného procesu sa odstráni kôstka, olivy sa naplnia cesnakom a naložia do slaného nálevu zloženého...

Ručne zbierané zelené olivy niekoľko mesiacov fermentujú, a potom sú naložené do slaného nálevu zloženého iba z vody, soli, vínneho octu a citrónovej šťavy v bio kvalite. Vďaka...

Táto pasta je vyrobená z čiernych gréckych kalamata olív, extra panenského olivového oleja, vínneho octu, morskej soli a štipky oregana na ovoňanie. Vďaka šetrnej príprave si...

Olivy odrody Throuba sa nechávajú plne dozrieť na slnku na strome olivovníka. Zbierajú sa ručne, aby nedošlo k ich poškodeniu. Po pretriedení prebieha prirodzený fermentačný...
Stránka 7 z 23 - 273 položiek celkom