Bionebio, Strana 6
Spoločnosť bionebio s.r.o. je česká spoločnosť, ktorá sa zaoberá dovozom a výrobou biopotravín a potravín zdravej výživy. Drvivá väčšina sortimentu je v biokvalite.
Naša ghí sa vyrába z masla z českého mlieka a má typickú príjemnú chuť a vôňu. Prepustené maslo alebo ghí sa tradične používa nielen v Indii, ale aj v Európe. Jeho veľkou...
Sušený kokosový nápoj sa vyrába z tzv. kokosového mlieka, ktoré vzniká lisovaním dužiny čerstvých kokosov. K čerstvému kokosovému mlieku sa z technologických dôvodov pridá...
Škoricový cukor je skvelým pomocníkom pri pečení štrúdľov, ovocných koláčov a sušienok. Môžeme ho použiť na dochutenie rannej kaše, na navoňanie krémov alebo horúcej čokolády.
Vanilkový cukor je veľmi obľúbenou surovinou pri pečení práve pre svoju jedinečnú vôňu, ktorú mu poskytuje Bourbon vanilka. Hodí sa na prípravu vianočného pečiva, na navoňanie...
Sušenú cibuľu používame na dochutenie polievok, omáčok, dusenej i pečenej zeleniny. Všade tam, kde sa hodí výrazná cibuľová chuť. Skvele ochutí aj nátierky.
Sušený a najemno mletý cesnak používame ako korenie, ak nie je po ruke cesnak čersvý - napríklad na dochutenie polievok, omáčok, dusenej i pečenej zeleniny alebo do nátierok....
Zázvor pochádza pôvodne z Ázie a na kulinárske a medicínske účely sa pestuje odpradávna. Tento usušený jemne namletý koreň zázvoru má typickú výraznú chuť a vôňu. Sušený zázvor...
Bourbon vanilka sa pestuje iba na ostrovoch Indického oceánu a je cenená pre svoju výraznú príjemnú vôňu danú prirodzene vysokým obsahom vonnej látky vanilínu. Pridávame štipku...
Sušený a najemno mletý kořen kurkumy používáme jako koření, často v kombinaci se zázvorem a pepřem a do kari směsí. Pokrmu dodá nejen typickou chuť, ale také krásnou žlutě...
Cejlónska škorica je druh škorice vyhľadávaný pre svoju veľmi jemnú a sladkú chuť a bohatú vôňu. Je zároveň drahšia, a preto je výrobcovia často miešaná s lacnejšou a chuťovo...
Bio rasca celá vypestovaná v západných Čechách. Rasca rastie divoko na lúkach strednej Európy, a nie je preto divu, že je tradičným korením v našej kuchyni. Používame pri varení...
Bio rasca celá vypestovaná na farme Marcely a Martina Ležákových pod Hostýnskymi vrchmi na Zlínsku. Rasca rastie divoko na lúkach strednej Európy, a nie je preto divu, že je...
Stránka 6 z 26 - 304 položiek celkom