Bionebio, Strana 5
Spoločnosť bionebio s.r.o. je česká spoločnosť, ktorá sa zaoberá dovozom a výrobou biopotravín a potravín zdravej výživy. Drvivá väčšina sortimentu je v biokvalite.

Výborné bezlepkové chrumkavé plátky s 15% pohánkou, kukuricou, hrachom, cícerom a ryžou, ľahko dosolené a dochutené cibuľou. Vynikajúca chuť nielen pre celiakov. Tieto praktické...

Tieto tenké chrumkavé plátky sú vyrobené prevažne z obilnín extrudáciou. Sú vhodné ako náhrada pečiva pri cestovaní, na chate a vždy, keď nie je k dispozícii čerstvý chlieb....

Tieto chrumkavé plátky sú vyrobené z kukurice extrudáciou. Sú vhodné ako náhrada pečiva pri cestovaní, na chate a vždy, keď nie je k dispozícii čerstvé pečivo. Vďaka neutrálnej...

Naše ghí sa vyrába z masla z českého mlieka a má typickú príjemnú chuť a vôňu. Prepustené maslo alebo ghí sa tradične používa nielen v Indii, ale aj v Európe. Jeho veľkou...

Naša ghí sa vyrába z masla z českého mlieka a má typickú príjemnú chuť a vôňu. Prepustené maslo alebo ghí sa tradične používa nielen v Indii, ale aj v Európe. Jeho veľkou...

Naša ghí sa vyrába z masla z českého mlieka a má typickú príjemnú chuť a vôňu. Prepustené maslo alebo ghí sa tradične používa nielen v Indii, ale aj v Európe. Jeho veľkou...

Sušený kokosový nápoj sa vyrába z tzv. kokosového mlieka, ktoré vzniká lisovaním dužiny čerstvých kokosov. K čerstvému kokosovému mlieku sa z technologických dôvodov pridá...

Škoricový cukor je skvelým pomocníkom pri pečení štrúdľov, ovocných koláčov a sušienok. Môžeme ho použiť na dochutenie rannej kaše, na navoňanie krémov alebo horúcej čokolády.

Vanilkový cukor je veľmi obľúbenou surovinou pri pečení práve pre svoju jedinečnú vôňu, ktorú mu poskytuje Bourbon vanilka. Hodí sa na prípravu vianočného pečiva, na navoňanie...

Sušenú cibuľu používame na dochutenie polievok, omáčok, dusenej i pečenej zeleniny. Všade tam, kde sa hodí výrazná cibuľová chuť. Skvele ochutí aj nátierky.

Sušený a najemno mletý cesnak používame ako korenie, ak nie je po ruke cesnak čersvý - napríklad na dochutenie polievok, omáčok, dusenej i pečenej zeleniny alebo do nátierok....

Zázvor pochádza pôvodne z Ázie a na kulinárske a medicínske účely sa pestuje odpradávna. Tento usušený jemne namletý koreň zázvoru má typickú výraznú chuť a vôňu. Sušený zázvor...
Stránka 5 z 23 - 273 položiek celkom