Bionebio, Strana 24
Spoločnosť bionebio s.r.o. je česká spoločnosť, ktorá sa zaoberá dovozom a výrobou biopotravín a potravín zdravej výživy. Drvivá väčšina sortimentu je v biokvalite.
Tieto 100% celozrnné sušienky zo špaldovej múky sú sladené iba javorovým sirupom a nie sú príliš sladké. Sú vhodné pre tých z nás, ktorí nemajú radi bežné výrazne sladké...
Ako už názov napovedá, kukuričné sladidlo sa získava predovšetkým fermentáciou z kukurice, ale aj z iných rastlinných zdrojov obsahujúcich cukry. Pre naše telo sa jedná o úplne...
Ako už názov napovedá, pôvodným zdrojom brezového sladidla, niekedy nepresne označovaného ako brezový cukor, boli brezy. Priemyselne sa však vyrába aj z iných rastlinných...
Toto prírodné tekuté sladidlo sa získava z koreňa čakanky. Je veľmi obľúbené pre svoj vysoký obsah vlákniny a nízky glykemický index. Neobsahuje lepok, laktózu ani žiadne arómy....
Sirup z agáve je prírodným mexickým sladidlom na báze fruktózy. Rastlina agáve je tradičnou súčasťou stravy amerického juhozápadu a Mexika po celé stáročia, domorodí Mexičania...
Sirup z agáve je prírodným mexickým sladidlom na báze fruktózy. Rastlina agáve je tradičnou súčasťou stravy amerického juhozápadu a Mexika po celé stáročia, domorodí Mexičania...
Kokosový sirup je prírodné sladidlo získané zahustením nektáru kvetov kokosovej palmy. Má veľmi príjemnú sladkú chuť do karamelova. Aj keď sa získava z kokosovej palmy, jeho...
Ako čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora, je javorový sirup (spolu s medom a melasou) vynikajúcim pomocníkom pri nahrádzaní rafinovaného bieleho...
Ako čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora, je javorový sirup (spolu s medom a melasou) vynikajúcim pomocníkom pri nahrádzaní rafinovaného bieleho...
Ako čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora, je javorový sirup (spolu s medom a melasou) vynikajúcim pomocníkom pri nahrádzaní rafinovaného bieleho...
Ako čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora, je javorový sirup (spolu s medom a melasou) vynikajúcim pomocníkom pri nahrádzaní rafinovaného bieleho...
Celozrnná ražná múka je plnohodnotnou múkou z celých zŕn. Skvele sa hodí na prípravu tradičného chlebového kvásku a na pečenie chleba. Môžeme ju tiež použiť do perníkových...
Stránka 24 z 26 - 303 položiek celkom