Bionebio, Strana 21
Spoločnosť bionebio s.r.o. je česká spoločnosť, ktorá sa zaoberá dovozom a výrobou biopotravín a potravín zdravej výživy. Drvivá väčšina sortimentu je v biokvalite.

Jemnosť jačmeňa je jemná sladová zmes s koreňom čakanky, ktorá je ľahko rozpustná a slúži ako náhrada kávy pre všetkých, ktorí sa vyhýbajú kofeínu. Návod na prípravu: Dve kávové...

Tento vysoko kvalitný, ručne česaný honeybush rastie iba vo Východnom Kapsku pozdĺž oblasti Garden Route. Spracovanie prebieha podobne ako pri rooibose, hneď po zbere dochádza k...

Tento vysoko kvalitný, ručne česaný rooibos pochádza z malých plantáží z pohoria Cederberg v Západnom Kapsku. Má zemitú a ovocnú chuť, hoci nie tak výraznú, ako červený rooibos....

Tento vysoko kvalitný, ručne česaný rooibos pochádza z malých plantáží z pohoria Cederberg v Západnom Kapsku. Má silne zemitú a ovocnú chuť vďaka fermentácii, ktorá prebieha...

Tieto osviežujúce žuvačky so škoricovou príchuťou sú sladené iba xylitolom získavaným z kôry brezy bielej alebo z ovocia. Neobsahujú aspartám, ani žiadne umelé sladidlá či...

Tieto osviežujúce žuvačky s intenzívnou mätovou príchuťou sú sladené iba xylitolom získavaným z kôry brezy bielej alebo z ovocia. Neobsahujú aspartám, ani žiadne umelé sladidlá...

Menšie balenie originálnych talianskych cukrárskych piškótov Savoiardi zo špaldovej múky sladených trstinovým cukrom. Tieto piškóty majú vysokú nasiakavosť a preto sa skvele...

Originálne talianske cukrárske piškóty Savoiardi zo špaldovej múky sladené trstinovým cukrom. Tieto piškóty majú vysokú nasiakavosť a preto sa skvele hodia na prípravu tiramisu...

Tieto sušienky sú upečené v malej rodinnej pekárni z celozrnnej špaldovej múky so štedrou dávkou strúhaného kokosu a štipkou mletého zázvoru. Špalda je pôvodný druh pšenice....

MOJE SUŠIENKY čokoládové obsahujú kúsky poctivej 60% horkej čokolády, namiesto bieleho cukru prírodný trstinový cukor a miesto palmového tuku kokosový olej. Čokoládová chuť je...

Ako už názov napovedá, kukuričné sladidlo sa získava predovšetkým fermentáciou z kukurice, ale aj z iných rastlinných zdrojov obsahujúcich cukry. Pre naše telo sa jedná o úplne...

Ako už názov napovedá, pôvodným zdrojom brezového sladidla, niekedy nepresne označovaného ako brezový cukor, boli brezy. Priemyselne sa však vyrába aj z iných rastlinných...
Stránka 21 z 23 - 273 položiek celkom