Soľ, bujóny, korenie, Strana 3
Starofrancúzska horčica je vyrábaná remeselne podľa originálnej trapistickej receptúry mníchov z kláštora Nový Dvůr. Tradične, každý kláštor rádu sa musí uživiť prácou svojich...
Základná horčica z Nového Dvora je ideálna na zoznámenie sa s týmito špičkovými kláštornými výrobkami. Nie je v bio kvalite, a je preto cenovo dostupnejšie. Rovnako ako ostatné...
Táto horčica má jemnú sladkastú chuť a nepáli. Hodí sa do zemiakového šalátu, šalátových zálievok a výborne dopĺňa chuť mäsa, údenín či syra. Možno ju použiť aj na prípravu...
Tekvicové gomasio je výrobok podľa našej vlastnej receptúry. Jedná sa o ochucovadlo, ktoré na rozdiel od bežného gomasia neobsahuje sezamové semienka, ale drvené tekvicové...
Tento zeleninový vývar v kocke neobsahuje výťažok z droždia na zvýraznenie chuti. Výraznú chuť mu dodáva vysoký podiel niekoľkých druhov zeleniny a korenia. Od konvenčných...
Zeleninový vývar s morskou soľou a droždím s výraznou bylinkovou chuťou a vôňou. Bio bylinkový vývar v kocke sa od konvenčných výrobkov nelíši iba tým, že všetky zložky okrem...
Zeleninový vývar s morskou soľou a droždím s výraznou zeleninovou chuťou a vôňou. Bio zeleninový vývar v kocke sa od konvenčných výrobkov nelíši iba tým, že všetky zložky okrem...
Tento zeleninový vývar v prášku neobsahuje výťažok z droždia na zvýraznenie chuti. Výraznú chuť mu dodáva vysoký podiel niekoľkých druhov zeleniny a korenia. Od konvenčných...
Zeleninový vývar s morskou soľou a výťažkom z droždia s výraznou zeleninovou chuťou a vôňou. Tento sypký číry zeleninový vývar sa od konvenčných výrobkov nelíši iba tým, že...
Táto jedinečná soľ sa získava pomalým pražením himalájskej kamennej soli s dreveným uhlím. Vďaka stopovým zlúčeninám (najmä síry a železa) má špecifickú farbu, chuť a silnú vôňu...
Prírodne jódovaná morská soľ je skutočne ojedinelý výrobok. K bežnej jódovanej kuchynskej soli je pridávaný jodičnan draselný. Nerafinovaná morská soľ nie je obvykle jódovaná a...
Táto soľ vznikala v oblasti dnešných Himalájí v období starohôr pomalým odparovaním plytkého mora. Následným pohybom zemských vrstiev sa soľné ložiská dostali hlboko pod povrch....