Prírodné bio výrobky z rajčín a zeleniny
Bio paradajky vypestované pod tureckým slnkom boli nakrájané, presolené morskou soľou a usušené na slnku. Sušené paradajky dodajú pokrmom stredomorskú chuť a používame ich do...
Toto zaujímavé pesto zo sušených paradajok je vyrábané podľa pôvodného talianskeho receptu a dodá pokrmu krásnu farbu a výraznú chuť sladkých zrelých rajčiat. Dochutené je...
Toto výberové pesto je vyrábané podľa tradičného talianskeho receptu a vyniká veľmi vysokým podielom čerstvej bazalky. Dochutené je píniovými orieškami a vlašskými a kešu...
Toto výberové pesto je vyrábané podľa tradičného talianskeho receptu a vyniká veľmi vysokým podielom orechov a čerstvej bazalky. Dochutené je pravým parmezánom, ovčím pecorínom...
Toto pesto pre gurmánov je vyrábané podľa tradičného talianskeho receptu a vyniká veľmi vysokým podielom píniových semienok a čerstvej bazalky. Dochutené je pravým parmezánom a...
Ručne zbierané zelené olivy niekoľko mesiacov fermentujú. Po ukončení fermentačného procesu sa odstráni kôstka, olivy sa naplnia mandľou a naložia do slaného nálevu zloženého...
Ručne zbierané zelené olivy niekoľko mesiacov fermentujú. Po ukončení fermentačného procesu sa odstráni kôstka, olivy sa naplnia cesnakom a naložia do slaného nálevu zloženého...
Ručne zbierané zelené olivy niekoľko mesiacov fermentujú, a potom sú naložené do slaného nálevu zloženého iba z vody, soli, vínneho octu a citrónovej šťavy v bio kvalite. Vďaka...
Táto pasta je vyrobená z čiernych gréckych kalamata olív, extra panenského olivového oleja, vínneho octu, morskej soli a štipky oregana na ovoňanie. Vďaka šetrnej príprave si...
Olivy odrody Throuba sa nechávajú plne dozrieť na slnku na strome olivovníka. Zbierajú sa ručne, aby nedošlo k ich poškodeniu. Po pretriedení prebieha prirodzený fermentačný...
Puky kaparového kríku sa musia žať v skorých ranných hodinách, kým sa nerozvinú. Po zbere sa naložia do slanej vody, čím sa uchová ich typická chuť a pevná štruktúra. Potom sa...
Tento extra pálivý krém je vyrobený z čerstvých talianskych bio feferónok dozretých na slnku. Vďaka šetrnej príprave si krém uchováva plnú prírodnú vôňu a chuť pálivých...
Bio kečup, rajčinový pretlak a sušené paradajky sa vyrábajú zo zrelých bio paradajok. Nakrájané a sušené paradajky - patria k najzdravšej zelenine sveta. Sú dôležitým zdrojom antioxidantov, majú bohatý obsah karoténu a vitamínu E. Sušené rajčiny na slniečku s morskou soľou. Používajú sa na pizzu, na ochutenie zeleninových omáčok a do nátierok.
Bio sušené paradajky sú vhodné konzuovať pri rôznych diétach. Obsahujú množstvo vitamínov, najmä A, B, C, ale aj minerály a stopové prvky.
Bio paradajky boli vypestované na ekologických farmách v tureckej oblasti Salihli. Plne vyvinuté sušené paradajky sú starostlivo prebraté, umyté, nakrájané na pozdĺžne kúsky a vysušené na slnku s morskou soľou. Tento výrobok pochádza z projektu TURECKO.
Sušené rajčiny sú šťavnatá stredomorská delikatesa, ktorá vyniká typickou korenenou chuťou a je vyrábaná tradičným spôsobom ručne.
Tento bio kečup je vyrobený zo zrelých čerstvých na talianskom slnku do červena dozretých paradajok a na rozdiel od bežných kečupov neobsahuje žiadne zahusťovadlá (napr. škrob). Na jednu fľašu sa spotrebuje 1,2 kg čerstvých paradajok a kečup má vďaka tomu výraznú chuť paradajok. Neobsahuje samozrejme žiadne konzervanty a je sladený prírodným trstinovým cukrom.
Sušené paradajky bio sú naložené v jemnom extra panenskom olivovom oleji a aromatizované rozmarínom.