E-shop, Strana 89
- Allnature
- Joe Glow
- Čokoláda
- Kookie Cat
- Fudgio
- bett'r
- Bio čokoláda
- Roobar
- Bio müsli, kukuričné lupienky
- Prírodné sladidlá a sirupy
- Sušienky a sladkosti
- Čaj, káva
- Fair trade výrobky
- Kakao a puding
- Čokoládové pomazánky
- Oriešky a pod.
- Sušené ovocie
- Kompóty, džemy
- Olejnaté semienka
- Strukoviny
- Ryža
- Obilniny
- Müsli, lupienky
- Cestoviny
- Oleje, tuky a octy
- Z rajčín a zeleniny
- Soľ, bujóny, korenie
- Rastlinné mlieka
- Mliečne výrobky
- Prepustené maslo ghi
- Slané snacky a sucháre
- Slané snacky a chlieb
- Droždie
- Ovocné šťavy a nápoje
- Lifefood
- Cocoa
- Le gracie
- Damodara
- Organiqa
- Cerea
- Koko dairy free
- Moringa
- Balkánske špeciality, nátierky, džemy
- Natu
- Nominal
- Od včely
- Mirkine dobroty
Ako čisto prírodné sladidlo, získané zahustením miazgy cukrového javora, je javorový sirup (spolu s medom a melasou) vynikajúcim pomocníkom pri nahrádzaní rafinovaného bieleho...
Jedinečný "sirup" z čistého nezahuštěného protlaku z rakytníku a brazilské třešně aceroly, doslazený květovým medem. Neobsahuje žádné koncentráty, přidaný cukr, aromata ani...
Celozrnná ražná múka je plnohodnotnou múkou z celých zŕn. Skvele sa hodí na prípravu tradičného chlebového kvásku a na pečenie chleba. Môžeme ju tiež použiť do perníkových...
Celozrnná pšeničná múka je plnohodnotnou múkou z celých zŕn. Jej farba je prirodzene tmavšia, obsahuje vyšší podiel vlákniny a ďalších cenných živín, ktoré sa nachádzajú v obale...
Trstinová melasa je takmer čierna sirupovitá hmota, ktorá vzniká ako vedľajší produkt pri výrobe trstinového cukru zo šťavy z cukrovej trstiny. Trstinová šťava prirodzene...
Český svetlý med prevažne z peľov agátov a lúčnych kvetov. Med je vykupovaný od drobných včelárov z oblasti Železných hôr.
Tmavý (lesný) med z prevažne z ihličnatých a zmiešaných lesov. Med je vykupovaný od drobných včelárov z oblasti Železných hôr.
Český svetlý med z prevažne z peľov lúčnych kvetov a sadov. Med je vykupovaný od drobných včelárov z oblasti Železných hôr.
Sušená trstinová šťava Panela je vlastne prírodný trstinový cukor, získavaný pôvodným spôsobom bez odstránenia melasy. Šťava vytekajúca počas drvenia trstinových stvolov je...
RAPADURA sa vyrába pôvodným tradičným spôsobom zahusťovania trstinovej šťavy až do úplného odparenia vody bez odstránenia trstinovej melasy. Vyniká príjemnou karamelovou chuťou...
Prírodný kokosový cukor sa vyrába šetrným vysušením ručne zbieraného čerstvého nektáru z nerozvitých kokosových kvetenstiev. Má príjemnú ľahko karamelovú chuť a jemnú...