E-shop, Strana 61
- Allnature
- Joe Glow
- Čokoláda
- Kookie Cat
- Fudgio
- bett'r
- Bio čokoláda
- Roobar
- Bio müsli, kukuričné lupienky
- Prírodné sladidlá a sirupy
- Sušienky a sladkosti
- Čaj, káva
- Fair trade výrobky
- Kakao a puding
- Čokoládové pomazánky
- Oriešky a pod.
- Sušené ovocie
- Kompóty, džemy
- Olejnaté semienka
- Strukoviny
- Ryža
- Obilniny
- Müsli, lupienky
- Cestoviny
- Oleje, tuky a octy
- Z rajčín a zeleniny
- Soľ, bujóny, korenie
- Rastlinné mlieka
- Mliečne výrobky
- Prepustené maslo ghi
- Slané snacky a sucháre
- Slané snacky a chlieb
- Droždie
- Ovocné šťavy a nápoje
- Lifefood
- Cocoa
- Le gracie
- Damodara
- Organiqa
- Cerea
- Koko dairy free
- Moringa
- Balkánske špeciality, nátierky, džemy
- Natu
- Nominal
- Od včely
- Mirkine dobroty
Zmes piatich aromatických druhov fazule, papriky a kukurice v jemnej paradajkovej omáčke. Skvelá prísada do Chilli con carne, ako náplň do wrapov či tacos, alebo k dusenému mäsu...
Sterilizované červené fazule druhu červená ľadvinka v slanom náleve sa hodí na rýchlu a jednoduchú prípravu pokrmov. Fazuľa červená ľadvinka sa vyznačuje tým, že je po uvarení...
Biele fazule v paradajkovej omáčke sú ideálne vo chvíli, keď nemáme čas či chuť na dlhé varenie. Podávame ich ako prílohu, do pokrmov tex-mex kuchyne alebo len tak s pečivom.
Sterilizovaná obria fazuľa druhu fazuľa šarlátová, tiež nazývaná ohnivá fazuľa, sa hodí k rýchlej a jednoduchej príprave zdravých pokrmov. Vďaka svojej temne červenej farbe s...
Sterilzovaný cícer v slanom náleve sa hodí na rýchlu a jednoduchú prípravu pokrmov. Je výborná do polievok, zeleninových zmesí, karí, šalátov a nátierok, z ktorých najznámejšia...
Hrach je obľúbenou strukovinou predovšetkým pre svoje všestranné použitie. Môžeme ho použiť ako zdravú prílohu, pridať do polievky, do nátierok aj šalátov. Výborne chutí s...
Čierne fazule majú korenenú, orechovú chuť a sú veľmi obľúbené v mexickej kuchyni. Pri varení si uchovávajú svoj tvar aj pevnosť. Skvele sa hodí do vegetariánskych pokrmov aj k...
Tieto malé zelené fazule sú veľmi obľúbené v čínskej aj indickej kuchyni. Varené fazule mungo používame do hustých zeleninových polievok, do zmesí so zeleninou či mäsom a ako...
Cícer alebo rímsky hrach je obľúbenou strukovinou Blízkeho východu a základom obľúbeného falafelu a nátierky hummus. Varený cícer používame do zeleninových zmesí a karí, za...
Čierna šošovica beluga je obľúbená pre svoju typickú chuť a rýchlu prípravu bez namáčania. Jej drobné čierne oválky dodávajú pokrmu zaujímavý vzhľad. Používame ju do šalátov,...
Červená šošovica je obľúbená pre rýchlu prípravu bez namáčania a dobrú stráviteľnosť v porovnaní s inými strukovinami. Nedá sa však použiť na klíčenie. Červená šošovica obohatí...