E-shop, Strana 54
- Allnature
- Joe Glow
- Čokoláda
- Kookie Cat
- Fudgio
- bett'r
- Bio čokoláda
- Roobar
- Bio müsli, kukuričné lupienky
- Prírodné sladidlá a sirupy
- Sušienky a sladkosti
- Čaj, káva
- Fair trade výrobky
- Kakao a puding
- Čokoládové pomazánky
- Oriešky a pod.
- Sušené ovocie
- Kompóty, džemy
- Olejnaté semienka
- Strukoviny
- Ryža
- Obilniny
- Müsli, lupienky
- Cestoviny
- Oleje, tuky a octy
- Z rajčín a zeleniny
- Soľ, bujóny, korenie
- Rastlinné mlieka
- Mliečne výrobky
- Prepustené maslo ghi
- Slané snacky a sucháre
- Slané snacky a chlieb
- Droždie
- Ovocné šťavy a nápoje
- Lifefood
- Cocoa
- Le gracie
- Damodara
- Organiqa
- Cerea
- Koko dairy free
- Moringa
- Balkánske špeciality, nátierky, džemy
- Natu
- Nominal
- Od včely
- Mirkine dobroty
Arrabbiata je obľúbeným druhom paradajkovej omáčky na cestoviny. Naša arrabbiata bola vyrobená v talianskom Toskánsku z miestnej čerstvo zozbieranej zeleniny a čerstvých...
Rajčinová omáčka Familia je vyrábaná v talianskom Toskánsku z miestnych čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena. Paradajky boli vypestované podľa zásad kontrolovaného...
Rajčinová omáčka Toskana je vyrábaná v talianskom Toskánsku z miestnej čerstvo zozbieranej zeleniny a čerstvých paradajok dozretých na slnku do červena. Paradajky aj ďalšia...
Veľmi jemná a hustá omáčka na cestoviny Tyger je určená hlavne malým deťom, ktoré milujú cestoviny s kečupom. Bežné omáčky na cestoviny sú preto väčšinou pre deti príliš riedke...
Tieto lúpané na veľké kusy krájané paradajky naložené v paradajkovej šťave boli vyrobené v Taliansku z čerstvých bio paradajok dozretých na slnku do červena. Počas šetrnej...
Na výrobu tohto pretlaku boli použité paradajky odrody Mauro Roso, vyšľachtené tradičnými postupmi priamo na použitie v ekologickom poľnohospodárstve. Tieto paradajky dozreli v...
Na výrobu tohto pretlaku boli použité paradajky odrody Mauro Roso, vyšľachtené tradičnými postupmi priamo na použitie v ekologickom poľnohospodárstve. Tieto paradajky dozreli v...
Na výrobu tohto pretlaku boli použité paradajky odrody Mauro Roso, vyšľachtené tradičnými postupmi priamo na použitie v ekologickom poľnohospodárstve. Tieto paradajky dozreli v...
Tento jedinečný kečup v biokvalite je sladený iba zahustenou jablčnou šťavou, je plný paradajok a neobsahuje žiadne konzervanty a zahusťovadlá. Na jednu fľašu sa spotrebuje 1,3...
Tento kečup je vyrobený zo zrelých čerstvých na talianskom slnku do červena dozretých paradajok odrody Mauro Roso, vyšľachtených tradičnými postupmi priamo na použitie v...
Passata rustica obsahuje nahrubo drvené paradajky zjemnené čerstvou bazalkou. Táto passata bola pripravená šetrným spracovaním čerstvých prirodzene na slnku do červena dozretých...
Menšie balenie passaty pre tých, ktorí nevaria pre viac ľudí a nepoužívajú passatu často. Pretože je otvorenú passatu nutné skladovať v chladničke a počas niekoľkých dní...