Pri nákupe nad 50 eur doručenie zdarma

SAMBA DARK čoko-oriešková pomazánka 250g RAPUNZEL

Kód: 4708
Bez lepku Vegan Bio
Neohodnotené
Značka: Rapunzel
€6,04 €5,03 bez DPH
Skladom

Výnimočný variant obľúbenej nátierky SAMBA bez mlieka s vyšším obsahom kakaa. Obsahuje 45% šetrne pražených mletých lieskových orieškov a 15% kakaa. Sladená je sušenou trstinovou šťavou rapadura a prírodným trstinovým cukrom a navoňaná pravou Bourbon vanilkou. SAMBA DARK je výbornou voľbou pre milovníkov horkej čokolády, vegánov a pre tých, ktorí sa vyhýbajú mlieku. Je vynikajúci na pečivo, do dezertov, na zlepovanie cukroviniek a piškót, na pečenie i priame maškrtenie. Najlepšie chutí dobre vychladená.

Detailné informácie

Podrobný popis

Fair trade palmový olej pochádza z Ghany, kde sú v rámci projektu palmy vysádzané s ohľadom na životné prostredie a na získanie nových plantáží nedochádza k odlesneniu. 
Čo to je Bourbon vanilka? Bourbon vanilka je názov vanilky, ktorá sa pôvodne pestovala iba na bývalom Bourbonskom ostrove (dnes Reunion) a teraz je jej pestovanie rozšírené aj na ďalšie ostrovy v Indickom oceáne – Madagaskar a Komory. Táto vanilka prirodzene obsahuje vyššie percento vanilínu, hlavnej aromatickej látky, ktorá dodáva vanilke jej vôňu.

HMOTNOSŤ: 250 g
KRAJINA PÔVODU: Nemecko
ZLOŽENIE: lieskové oriešky 45 %, sušená trstinová šťava rapadura, prírodný trstinový cukor, odtučnené kakao 15%, palmový olej, Bourbon vanilka. Všetky zložky pochádzajú z kontrolovaného ekologického poľnohospodárstva.
UPOZORNENIE PRE ALERGIKOV: Môže obsahovať stopy iných škrupinových plodov, arašidov, mlieka, vlčieho bôbu a sezamu.

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:

Energetická hodnota 2475 kJ/596 kcal
Tuky 45 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 9,9 g
Sacharidy 34 g
z toho cukry 31 g
Vláknina 8,8 g
Bielkoviny 11 g
Soľ 0,01


SKLADOVANIE: Skladujte v chlade a suchu.
EU_Organic_Logo
DE -ÖKO-006
Poľnohospodárska produkcia EÚ/mimo EÚ

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoládové pomazánky
Vlastnosti: Bio, Bez lepku, Vegan
Ks v kartóne: 6
Krajina pôvodu: Nemecko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: