Pri nákupe nad 50 eur doručenie zdarma

COCOA Jahody v horkej čokoláde bez pridaného cukru 40g

Kód: 19160
Bez lepku Vegan Bio Bez cukru Bez konzervantov Bez palmového tuku Bez laktózy Bez chemických konzervantov
Neohodnotené
Značka: COCOA
€3,70 €3,08 bez DPH
Skladom
Len eko ingrediencie, nízky obsah sacharidov, obsahuje zdravé omega-6 tuky, 100% vegánsky produkt, bez laktózy, bez lepkový, nízky glykemický index, bez pridaného cukru, bez konzervantov, bez pridanej soli, bez pridania palmového oleja.

Podrobný popis

Popis produktu nie je dostupný

Dodatočné parametre

Kategória: Cocoa
Vlastnosti: Bez cukru, Bez lepku, Bez konzervantov, Bez palmového tuku, Bez laktózy, Vegan
Ks v kartóne: 7
Krajina pôvodu: Poľsko

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Prečo práve raw čokoládu a iné raw výrobky?

Priaznivé účinky čokolády pre ľudský organizmus boli potvrdené už dávno. Avšak veľmi dôležitý je výber čokolády.

Najdôležitejším ukazovateľom pri výbere čokolády je zloženie a výroba. Podrobné zloženie raw čokolád, ktoré ponúkame veľmi radi popisujeme a sme naň právom hrdý. Posúďte sami.

cocoa

cocoa_4cae1e8c0fe8a0de

Najdôležitejší prvkom, ktorý je prítomný v surovej čokoláde je horčík. Koncentrácia tohto prvku v našej čokoláde je vyššia ako jeho koncentrácia v akomkoľvek inom čokoládovom produkte. V súčasnej dobe, je horčík jedným z prvkov, ktorého máme vo svojom tele nedostatok. Horčík je prospešný pre zvládanie stresu, o dôvod viac prečo siahnuť po raw čokoláde.
Ďalšie priaznivé účinky surovej čokolády sú antioxidačné vlastnosti. Antioxidačné látky, spomaľujú proces starnutia a posilňujú imunitný systém organizmu. Celkom ORAC (. Ang Oxygen Radical Absorbancia Capacity - schopnosť absorbovať kyslíkové radikály) u surovej čokolády sa pohybuje od 28.000 jednotiek, čo je jedna z najvyšších hodnôt na svete. Raw čokoláda je tiež bohatá na fosfor, známy prvok krásy. Pripisovaný mu je priaznivý vplyv na kožu, vlasy a nechty. cocoa_ad495ec7e4afc02c

 

Chemické zlúčeniny obsiahnuté v surovej čokoláde sú oveľa vyššej koncentrácii ako v konvenčnej čokoláde. Významne vplývajú na tvorbu serotonínu v mozgu, zodpovedného za pocit šťastia.

Ďalšia zlúčenina prítomná v raw čokoláde sú flavanoly, bránia rozvoju kardiovaskulárnych chorôb. Taktiež prieskum u diabetikov po mesiaci vykázal zlepšenie kardiovaskulárnych funkcií po konzumácii surovej čokolády.

 

cocoa_aea369e01388c736

Tak načo ešte čakať, okrem neopísateľného chuťového zážitku nám raw čokoláda pomôže ku kráse, zdraviu a šťastiu.

Zloženie:

  • Surové, organické Criollo kakaové bôby z Peru. Táto odroda je považovaná za najušľachtilejšiu a najťažšiu na pestovanie. Je získaná priamo od juhoamerických výrobcov, čo zaručuje jej čerstvosť a pravosť. Okrem toho kvalita je potvrdená množstvom certifikátov kvality, podľa prísnych noriem ustanovení Európskej únie.
  • Použitý kokosový cukor, je odparený nektár z kvetov organickej kokosovej palmy. Tento cukor, na rozdiel od priemyselnej cukrovej trstiny, má významné množstvo horčíka, draslíka a železa. Jeho najväčšou výhodou je však veľmi nízky glykemický index – 35, použitím tohto typu sladidiel je surová čokoláda vhodná aj pre diabetikov.
  • Organické surové kakaové maslo vyrobené za studena s Criollo kakaových bôbov.
  • Organické Goji bobule. Táto zložka pochádza z Číny a je pestovaná v provincii Ningxia. Goji svojou konzistenciou a chuťou v kombinácii s krehkou čokoládou vytvárajú príjemnú sladkosť.
  • Bio vanilka
  • Organic himalájska soľ

cocoa_46902b783d9364cc