Maslové tekvicové loďky
Je jeseň a k nemu neodmysliteľne patrí tekvica. Aj my v LeGracii tekvicu milujeme a tu vám prinášame jeden nevšedný recept, ktorý je veľmi jednoduchý, pretože s nami je varenie LeGrace(i)e.
Vegetariánske, veľmi ľahké
Doba prípravy 60 minút, 4 porcie
Ingrediencie:
- 1 balenie Le Gracie KusKusu Basilicata
- 1 tekvica maslová
- 60 g nivy
- tekvicový olej
- soľ
- korenie
- 1 lyžica olivového oleja
Postup:
Predhrejeme si rúru na 200 stupňov. Kuskus pripravíme podľa návodu. Tekvicu vydlabeme a naplníme kuskusom. Pokvapkáme olivovým olejom a prikryjeme alobalom. Pečieme cca 40 minút. Potom vyberieme, posypeme syrom, osolíme, okoreníme a pečieme ešte 15 minút.