Le Gracie KusKus Basilicata s carpaccio z bravčového karé
V nedeľu som piekla bravčové karé v kuse, krásne do ružova, voňavé po bylinkách a šťavnaté mäsko sa len rozplývalo na jazyku.
Kúsok jej ale zostalo a tak som sa pustila do krájanie carpaccio a nového rýchleho receptu pre každú príležitosť. V tomto prípade som opäť servírovali do trendy pohárov ... .. a jednu s viečkom som si vzala aj dnes do práce.
PS: ostatní sa na nej maškrtne chodia pozerať do chladničky :)
Ingrediencie:
- Le Gracie KusKus Basilicata
- Bravčové karé v kuse
- Olivový olej, soľ
- Zelené šalátové listy všetkého druhu
Postup:
Kuskus pripravte podľa návodu na obale. Bravčové karé nakrájajte na carpaccio. Šalátové listy natrhajte a vmiešajte do kuskusu. Kuskus servírujte do pohárov a navrch položte na tenko nakrájané bravčové karé.