Bio ovocné šťavy a zeleninové nápoje, Strana 4
Kombucha Jazmín je lahodný a osviežujúci fermentovaný nápoj so sladkokyslou chuťou a jemnou jazmínovou vôňou. Základom tohto nápoja je nálev zo zeleného čaju s voňavými...
Ako už názov napovedá, táto fermentovaná limonáda je vyrobená zo šťavy z červených pomarančov. Čerstvá pomarančová šťava zo sicílskych pomarančov najprv prechádza fermentačným...
Táto malinová fermentovaná limonáda je vyrobená len z poctivých surovín v bio kvalite. Maliny sa najprv pasírujú a potom šťava prechádza fermentačným procesom za pomoci...
Táto zázvorová fermentovaná limonáda je vyrobená len z poctivých surovín v bio kvalite. Čerstvo vylisovaná zázvorová šťava najprv prechádza fermentačným procesom za pomoci...
Poctivý slivkový lekvár varený klasickým spôsobom v medenom kotli zhruba 48 h. Slivky pochádzajú zo slovenských sadov a žnú sa v plnej zrelosti. Vďaka tomu sa lekvár nemusí...
Tieto ovocné jablčno-višňové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...
Tieto ovocné jablčno-hruškové plátky obsahujú iba 100 % českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...
Tieto ovocné jablčno-slivkové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...
Tieto ovocné jablčno-malinové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...
Tieto ovocné jablčno-marhuľové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...
Tieto ovocné čierno-ribezľové plátky obsahujú iba 100 % českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usušia pri nízkej teplote, aby...
Tieto ovocné jablčno-jahodové plátky obsahujú iba 100% českého ovocia bez pridaného cukru. Ovocie sa pri ich spracovaní najprv nadrví a potom usuší pri nízkej teplote, aby...